TV-sztárok

Megvan a HIV-fertőzött Charlie Sheen új partnere

Kérdéses volt, hogy egyáltalán bárki szóba áll-e még az egykori alkoholista és drogfüggő botrányhőssel, de úgy tűnik, van, aki felkarolja.

Tavaly novemberben derült ki, hogy Charlie Sheen HIV-fertőzött. Az ominózus bejelentés óta egyszer sem került szóba, hogy a színész visszatérne a filmvászonra vagy a tévéképernyőre, a hollywoodi illetőségű Deadline magazin szerint viszont Sheen egy merész produkció főszerepét kapta meg. A Nine Eleven című film a 2001. szeptember 11-i terrortámadások napján játszódik, és öt emberről szól, akik a támadás közepette a nap során később összeomló World Trade Center liftjében ragadtak.

Megvan a HIV fertőzött Charlie Sheen új partnere

És ki lesz még a filmben?

A Nine Eleven munkacím alatt futó produkció másik főhőse Whoopi Goldberg, aki azonnal igent mondott a felkérésre. Goldberg egyébként anno sokat szónokolt a HIV-fertőzöttek jogaiért, ahogy a nők egyenjogúságáért is. Charlie Sheennel még sosem dolgozott, a minap viszont Steven Spielberggel szelfizett:

Tune into The View today to see my interview with this great and talented man – Steven Spielberg.

Közzétette: Whoopi Goldberg – 2016. február 29.

Az összesen 4 hétig tartó filmforgatás már elkezdődött, a premier valószínűleg idén őszre várható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top