TV-sztárok

A Dal 2016: íme a 8 döntős

Kiderült, kik mérkőznek meg A Dal 2016 döntőjében. A középdöntőből ma is négyen jutottak a február 27-i döntőbe.

A Dal 2016 második középdöntője már előzetesen is nagy izgalmakat ígért. Nem csalódtunk a megmérettetésben, hiszen mindenki érezte a középdöntő súlyát, a döntő szelleme ott lebegett a versenyzők előtt. Az izgalmakat csak fokozta Tatár Csilla dögös, vörös ruhája. Pierot 2016-ban először adott 10 pontot, ráadásul 2 előadónak is: Vásáry André és Freddie érdemelte ki az elismerést. Both Miklós is most először osztotta ki a maximálisat, ő a Parno Grasztot jutalmazta az elismeréssel.

Végül a második középdöntő továbbjutói lettek:

  • Freddie-től a Pioneer
  • Vásáry Andrétól a Why
  • Parno Graszttól a Már nem szédülök

A közönség Berkes Olivért és Tóth Andit juttatta tovább.

A Dal 2016 első, múlt heti középdöntőjéből a zsűri döntése alapján Petruskától a Trouble in My Mind, Oláh Gergőtől a Győz a jó és a Kállay Saunders Bandtól a Who We Are című dal jutott tovább. A közönség a Mushut küldte a döntőbe. Így a két középdöntőből összesen ez a nyolc produkció jutott a február 27-i döntőbe, ahol a nézők döntik majd el, hogy ki képviseli Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon.

A mai elődöntő extra produkciója Zséda és Demjén Ferenc duettje volt. A műsorban kihirdették, hogy Csarnai Borbála kapta A Dal 2016 Legjobb dalszövege díjat Freddie Pioneer című dala kapcsán. A díjat a műsor történetében először adták át.

Dal 2016: íme a 8 döntős

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top