2017. 04. 25. Márk

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egyre több sztár beszél a köztévé állítólagos tiltólistájáról. Most Gálvölgyi János is megszólal.
2016. 02. 16. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Nemrég Kulka János durván beszólt a köztévé vezetésének D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában, ahol arról is szó esett, hogy D. Tóth Kriszta – aki azóta cikket is írt a témában – többször is meg akarta hívni Kulkát a műsorába, amikor még az MTVA-nál dolgozott, de nem lehetett.

Sebestyén Balázs sem kímélte a köztévét, a Morning Show egyik adásában azt ecsetelte, hogy őt biztosan nem hívnák meg. „Nem hiszem, hogy a köztévé bármely műsorába meghívnának. Én azért adok nekik rendesen” – magyarázta a Class FM reggeli műsorában, ahol keményen kritizálta a híradót és az állítólagos tiltólistát.

Gálvölgyi János is tiltólistás lehet a köztévénél

Most Gálvölgyi János is megszólalt az ügyben. „A közmédia számára nemkívánatos személyek listája régen és ma is az agyakban és a nyelvekben létezik. Legépelt listáról nem tudok. Csak azt tudom, hogy a közelmúltban több kolleginám és kollégám is javasolta, hogy vendégként engem is hívjanak meg a köztévé bizonyos műsoraiba, de erre nemleges választ kaptak” – mondta Gálvölgyi János a Blikknek.

Az köztévé cáfolja a tiltólista létezését. „Ahogy azt az MTVA a közelmúltban közleményben is tudatta, a közmédiában semmiféle tiltó- vagy feketelista nem létezik” – válaszolta a közszolgálati televízió sajtóosztálya.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus