TV-sztárok

Lagzi Lajcsi újra fogadalmat tesz

Lagzi Lajcsi volt a Story-gála egyik legnagyobb meglepetése. Szerencsére nemcsak benézett, hanem maradt is néhány órán át, ez idő alatt pedig bárkivel kedvesen elcsevegett, aki hogylétéről kérdezte.

“Köszönöm szépen, már jól vagyok” – ezzel nyugtatott mindenkit Lagzi Lajcsi szombat este a Story-gálán. Az NLCafénak pedig elárult néhány titkot közelgő fogadalomtételéről, hiszen azt már korábbról tudjuk, hogy Lagzi Lajcsi a feleségét ismét oltár elé viszi.

“Elképesztően nehéz volt számomra az elmúlt néhány hónap. Szerencsére már minden rendben, de ezt legfőképp a családomnak és a hozzám legközelebb állóknak köszönhetem, akik hittek bennem. Többek telefonszámát kitöröltem már a telefonomból. Bogi, a feleségem adott hitet és reményt, tartotta bennem a lelket, mi sem természetesebb, mint hogy ha tehetem, és ismét igent mond, akkor megújítjuk a házassági fogadalmunkat. Egy különleges gyűrűvel is meglepem majd. A belsejébe belevésetem, hogy »köszönöm«, azt gondolom, ennél egyértelműben nem tudom elmondani amit, érzek iránta” – mondta az NLCafénak az énekes, akiről a szombat esti Story-gálán mindenki megállapította, hogy a rácsok mögött töltött néhány hónap keményen megviselte Lagzi Lajcsit.

Ennek ellenére szerencsére Lagzi Lajcsi köszöni szépen, jól van, és legújabb dala, a Megreccsen a szív is elkészült a börtön falai közt, amit már mi is megmutattunk korábban. A szombat esti Story-gálára Lagzi Lajcsi mellett kislánya, a csodaszép Bogi, és kisebbik fia is ellátogatott.  

Lagzi Lajcsi újra fogadalmat tesz szerelmének

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top