Ezért követelnek 400 milliót Schobert Norbiéktól

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Schobert Norbiék vagyonából most több zenei kiadó is százmilliókat szakítana: elmulasztott jogdíjak megfizetését kérik – írja a Blikk.

A bíróságon a Compact Disco zenekar kiadója, a CLS állítja: őket milliós nagyságrendű összeggel rövidítették meg Schobert Norbiék, mert a Fly or Dive című számot jogosulatlanul használták egyik DVD-jükön – írja a Blikk. „Schoberték nem kötöttek a dalokra felhasználási szerződést, és nem is fizettek értük, holott hallhatók a DVD-ken. Egy sláger reklámcélú felhasználása 100 és 500 ezer forint között van, ha összeadjuk, körülbelül 400 millióra tehető a meg nem fizetett szerzői díj. Dalonként indítjuk a pereket, hiába próbáltunk megegyezni” – mondta a Compact Disco ügyvédje. 

„Több mögöttem álló nyertes per után változatlanul bízom a bíróság ítéletében. Bármi lesz is az, elfogadom” – közölte Schobert Norbi, aki ellen a dietetikusok is felléptek. 

Ezért követelnek 400 milliót Schobert Norbiéktól
Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus

10 idézet Dr. Vekerdy Tamástól
Dr. Vekerdy Tamás nagyon régóta mondja el a véleményét, és ad tanácsokat tanácstalan szülőknek. Az ő interjúiból és írásaiból válogattuk ki azokat a mondatokat, amelyek segíthetnek abban, hogyan nevelj sikeres felnőttet a gyerekedből.

Olvass tovább