TV-sztárok

A TV2-n folytatódhat a Szulejmán

A TV2 vetítheti a Szulejmán folytatását – tudta meg a Bors.

A Bors szerint a TV2 az RTL Klub orra elől halászta el a Szulejmán folytatását. Mindez nem azt jelenti, hogy szerdánként át kell kapcsolni a TV2-re, mert nem a Szulejmán további részeiről, hanem a Kösem szultána című sorozatról van szó, ami a Szulejmán folytatásának tekinthető.

“Büszkék vagyunk rá, hogy hosszú hónapok tárgyalásai után végül a TV2 Csoport szerezte meg a legújabb török sikersorozat jogait, a Szulejmán folytatásaként készült sorozatot, amelyet hatalmas várakozás előzött meg Törökországban is. A címszereplő az a Kösem szultána, akit Hürrem szultána mellett az oszmán történelem egyik legbefolyásosabb asszonyának tartanak.Hasonlóan magas színvonalú, látványos sorozatra számíthatnak a nézők. Az azonban maradjon még titok, hogy pontosan mikor és melyik csatornán lesz látható” – mondta Ökrös Gergely a TV2 programigazgatója.

A Szulejmánból egyébként még több évadnyi rész hátra van és ezek jogai mind az RTL Klubnál vannak, úgyhogy a rajongóknak egyelőre nem kell csatornát váltaniuk.

A TV2-n folytatódhat a Szulejmán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top