TV-sztárok

Bereczki Zoltán balesetet szenvedett

Félbe kellett szakítani a Centrál Színház Lepkegyűjtő című előadását, mert Bereczki Zoltán balesetet szenvedett.

Bereczki Zoltán azt állítja, tovább tudott volna játszani, de az ügyeletes orvos más véleményen volt.

“Az volt a baj, hogy borzasztóan vérzékeny helyen, a halántékomnál sérültem meg. Nem fáj, nem szédülök, mentem volna vissza a színpadra. A Lepkegyűjtőben több olyan jelenet is van, amit kaszkadőr segítségével kellett betanulni, az egyik ilyennél történt a baj. Benne van a veszély a mozdulatban, és a nagy számok törvénye alapján ennek be kellett következnie, hiszen ez volt a 42. előadás. Kisebb-nagyobb veszélyek adódhatnak, ezért újból át kell vennünk, gyakorolnunk kell. A partnerem, Ágoston Kati nagyon megijedt, amikor meglátta a vért, azt hitte, miatta történt a baleset. Alig tudtam megnyugtatni, hogy semmi köze nem volt hozzá” – mesélte Bereczki Zoltán a Borsnak. Amikor megsérültem, láttam a vért, első dolgom volt eltakarni, hogy ne ijesszem meg a nézőket. Kiszaladtunk, és egy pillanat türelmet kértünk. A helyszínen lévő ügyeletes orvos azonnal, profin ellátott, de mivel nem engedett vissza a színpadra, az ügyelő elnézést kért a nézőktől, és hazaküldte őket. Áprilisban lesznek kárpótolva. Hogy mikor állhatok legközelebb színpadra, az azon múlik, hogy érzem magam reggel. Szerintem jobban leszek – mondta a színész.

Bereczki Zoltán és Ágoston Katalin videóüzenetet is küldtek a Facebookon:

Drágák!A mai Lepkegyűjtőt félbe kellett hagynunk, mert történt egy kis baleset!Katival üzenünk Nektek, hogy ne aggódjatok!

Közzétette: Bereczki Zoltán Official Fanclub – 2016. február 4.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top