TV-sztárok

Celine Dion Las Vegas-i beszédén mindenki sír

Celine Dion a férje halála után először beszélt a nyilvánosság előtt, hogy megünnepeljék René Angelil csodálatos életét. A videón még az is elsírta magát, aki nem érti, mint mond az énekesnő.

Januárban, két nappal a 74. születésnapja előtt hunyt el René Angelil, aki meg akarta könnyíteni a feleségének a gyász időszakát is, ezért maga tervezte meg a temetése és a búcsúztatása részleteit is. Celine Dion a férje temetése után nem sokkal visszatért Las Vegasba, ahol az utóbbi években éltek. A neves Caesars Palace’s Colosseumban a producer és menedzser emlékére egy estet szerveztek, ahol az énekesnő is beszélt.

Ceine Dion először beszélt a férjéről

“Soha életemben nem vettem részt olyan megbeszéléseken, ahol igent vagy nemet kellett mondani. René megvédett engem, az első naptól kezdve egész életén át. Jólesik beszélnem róla, hallani a történeteket” – mondta a sztár, aki a szórakoztatóipar apraja-nagyja előtt mondta el a beszédét. A vendégek közül sokan történeteket meséltek el a férjéről, amelyben arról emlékeztek meg, milyen mélyen érző, nagylelkű férfi volt, aki a szakmájában is emberséges maradt, a siker nem szállt a fejébe. 

http://teamcelinedion.tumblr.com/post/138648672386/its-great-to-see-her-laughing-again

A történeteken néha mosolygott, néha meghatódott a négyezres vendégsereg, és Celine Dion valamint a nagy fia is, aki szintén részt vett a búcsúztatón.

Ceine Dion először beszélt a férjéről

“Ez az otthonom, távol az otthonomtól, ezért biztonságban kellene magamat éreznem, de nem tudom, mennyire érzem most magam biztonságban. Érzem a szeretetét ebben a szobában, érzem az erejét és a melegségét, amely most mindannyiótokból visszatükröződik” – mondta Celine Dion elcsukló hangon.

http://stephaniesoteriou.tumblr.com/post/138661672375/celine-dion-breaks-down-during-memorial-service

“René mindig a legnagyszerűbb emberekkel vett körbe engem, akik hittek bennünk és keményen dolgoztak értünk, velünk. Életem szerelme… nagyon boldog lenne, ha tudná, hogy itt mesélünk róla történeteket, megosztjuk az emlékeinket, lejátszunk néhányat a kedvenc zenéiből. És különösen ebben a csodálatos színházban, ahol évekkel ezelőtt az egyik legnagyobb álma vált valóra.”

Ceine Dion először beszélt a férjéről

Az énekesnő utolsó mondatai bejárták a világot, és még azok is könnyes szemmel nézték, akik nem értették, mit mond pontosan. “A családom nevében még egyszer megköszönöm, hogy itt voltatok velünk a szerelmem csodálatos emlékestjén. Renée, nagyon szeretlek. Merci, jó éjszakát.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top