TV-sztárok

Berki Krisztián főszereplő lesz Gesztesi mozijában

Mondhatnánk, hogy ez egy félelmetes és megdöbbentő gondolat, de nem tesszük. Megnyugodtunk, amikor Gesztesi Károly elmagyarázta "a Berki-szerepkört".

Kisebb sokk ért bennünket, amikor megtudtuk, hogy Berki Krisztán lesz az egyik főszereplője Gesztesi Károly készülő filmjének. De aztán fújtunk egy nagyon, hátradőltünk és azonnal tárcsáztuk a színész-rendező Gesztesit, aki maximálisan megnyugtató válasszal szolgált.

“Igen, a Berki az egyik főszerepet kapja majd a filmben. A végleges stábról majd néhány hét múlva döntünk, Piroch Csaba, Gulyás Buda és Grósz Artúr segítségével vezényelem majd le a forgatásokat. Én ahhoz értek a legjobban, hogy a színészeket rendezzem, a többit rájuk bízom, de az biztos, hogy a Berki nyugodtan aludhat már. Hallottam, hogy azt nyilatkozta, nem tudja, menni pénzt fog keresni, de biztosítom, hogy jól megrakom a zsebét” – nevetett Gesztesi Károly, aki az Amerikát is megjárt Berki Krisztián szerepköréről is mesélt az NLCafénak.

Berki Krisztián főszereplő lesz Gesztesi mozijában

“Nem arra a főszerepre kell gondolni, mint ahogy azt Európában hívják. Az amerikai neve ennek ötödik főszereplő. Ennek a karakternek inkább a fizikumára, a jelenlétére van szükség az egész forgatás során, így nyilván rengeteg időt vesz igénybe és sokat van jelen a vásznon. Konkrétan ő lesz az én első emberem. Kevés szöveggel, rengeteg jelenléttel, mert amikor én feltűnök, ő is ott lesz mögöttem. Nagyon frankó amerikai filmet szeretnék csinálni, nem gagyi magyart, ehhez pedig elengedhetetlen a jó karakterválasztás, ő pedig remekül illik majd a miliőbe.”

Berki Krisztián főszereplő lesz Gesztesi mozijában

A heves szívdobogás tehát ennél a pontnál múlt el, ugyanis a Tényekben is feltűnő Berki Krisztián mottója, hogy mindig mindenhez ért és tökéletes is, amit ugye az ember nem is vitat, mert minek, de azért felettébb megnyugtató a tudat, hogy inkább csak izmait kell bevesse a folyamatosan kondizó Berki. Itt pedig már belekíváncsiskodtunk abba is, hogy Berki Krisztián mennyire viseli jól a kritikát.

“Az a helyzet, hogy mivel Berki Krisztián egy sportember, és én is az voltam anno, remekül instruálható, mert hallgat az edzőre, megbízik benne, jelen esetben bennem, átvitt értelemben most én edzem. Vannak jelenetek, amit csupán hatszor kellett felvegyünk, és ez kiemelkedően jó átlag. Nagyon alázatos és mindenben hallgat Piroch Csabira is és rám is. Az az igazság, nem kell ehhez nagy cimboráknak lenni, hogy az ember teljes odaadással csinálja, amit csinál, a jó csapatot, a remek összhangot kell megtalálni, és azt hiszem, ez megvan, és ő is így gondolja.”

A néha meglépő Gesztesi Károly filmje egyelőre nem tudni, hogy mikor kerül be a magyar mozikba, mert izraeli útja miatt lehet, hogy csúsznak a munkálatok, de ahogy a színész fogalmazott, ez csak hetek múlva derül majd ki.

Berki Krisztián főszereplő lesz Gesztesi mozijában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top