Megmutatta mellműtétjének hegeit Ariel Winter, a Modern család sztárja

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Bátran fel meri vállalni a mellműtét hegeit Ariel Winter, a Modern család sztárja. A színésznő szerint nincs oka takargatni, mert semmi szégyellnivalót nem tett.
2016. 02. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Január végén ünnepelte 18. születésnapját a Modern család sztárja, de Ariel Wintert már sokszor nézték idősebbnek a koránál. „Mindig is koravén voltam, és ráadásul a mellem is hamar nőni kezdett. Tudom, ennek sok lány örülne, de nekem rengeteg szenvedést okozott” – mondta a színésznő nem sokkal azután, hogy mellkisebbítő műtéten esett át.

Mellműtéje hegeit mutatta meg Ariel Winter, a Modern család sztárja

„Örülök, hogy végre olyan ruhákat hordhatok, amelyek tetszenek, és már nem fáj a nyakam és a hátam sem” – nyilatkozta ősszel az Emmy-díjátadón Ariel Winter, ahol nem győzték dicsérni a megjelenését.

Mellműtéje hegeit mutatta meg Ariel Winter, a Modern család sztárja

A nemrég megrendezett SAG gála viszont egy újabb mérföldkő volt a történetében. Sokan megjegyezték ugyanis, hogy túl merészen választott magának ruhát, mivel a mellműtét nyomai láthatóak voltak.

„Srácok, van oka annak, amiért nem próbálom elrejteni a hegeimet. Ezek már a részemmé váltak és nem szégyellem egyáltalán” – twittelte ki a 18 éves sztár, amire rengeteg bátorító és gratuláló üzenetet kapott.

A mellműtéte óta 75D a mérete, bár ez nagynak számít, Ariel Winter elégedett vele. A korábbi 70G gyakorlatilag elviselhetetlen fájdalmakat okozott, amelyet csak gyógyszerek tudtak enyhíteni, valamint a nagyon szoros ruhák, amelyek extra tartást adtak neki. „Most élvezem, hogy azt vehetek fel, amihez kedvem van, ami önbizalmat ad” – mondta büszkén a színésznő.

Mellműtéje hegeit mutatta meg Ariel Winter, a Modern család sztárja

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus