Lehúzták a nézők Tatár Csillát és Harsányi Leventét

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Egyelőre úgy tűnik, hogy nagyon nem nyerte el a Duna Tv nézőinek tetszését a Magyarország, szeretlek! két új csapatkapitánya, Tatár Csilla és Harsányi Levente.
2016. 02. 02. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Tatár Csilla és Harsányi Levente múlt vasárnap este debütált az MTVA vetélkedőjében a decemberben menesztett Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő helyén. Már akkor sok lelkes néző kételkedett abban, hogy bárki képes lesz hozni a régóta összeszokott páros szintjét, és úgy tűnik, hogy a negatív felhangok nem csitultak el – írja a Blikk.

„Lapossá, unalmassá vált a műsor!” – írja egy hozzászóló. „Sajnos az egész görcsös volt, a két csapatkapitány feszengett....”  Egy másik néző így bosszankodott: „Jakupcsek Gabi és Csiszár Jenő hozzáértése, habitusa, hitelessége, kisugárzása sokat hozzátett a műsor színvonalához...” „Nagyon kedveltem ezt a műsort, de most szörnyű volt. Végig sem tudtam nézni. A két csapatkapitány megpróbálta utánozni az elődjeit, kevés sikerrel. Unalmas, vérszegény műsor volt, nem vagyok rá ezek után kíváncsi" – olvasható egy másik hozzászólásban a Magyarország, szeretlek Facebook oldalán.

A lap kereste az ügyben az MTVA-t, illetve Tatár Csillát is, ám egyelőre nem reagáltak a megkeresésre.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus