TV-sztárok

Kemény Dénes eljegyezte 20 évvel fiatalabb párját

Kemény Dénes 14 évet várt az eljegyzéssel.

Kemény Dénes tizennégy évnyi együttélés után a közelmúltban eljegyezte párját, legkisebb gyermeke anyját, Renátát. “Nehéz megmagyarázni, miért most, ennyi év után jutott eszembe a mások számára ma­gától értetődő eljegyzés. A szövetség elnökeként is rengeteg dolgom van, de amikor összekerültünk, talán a gyerekvállalást, -nevelést tartottuk fontosabbnak. Márk azonban már tízéves, most tényleg jöhetett az eljegyzés, majd az esküvő” – nyilatkozta a Borsnak Kemény Dénes.

Kemény Dénes eljegyezte 20 évvel fiatalabb párját

Érdekesség, hogy a pólólegenda menyasszonyának eleinte fogalma sem volt, kivel hozta össze a sors. “Úgy másfél hónap múlva jött rá, mivel foglalkozom, a sportban járatlan volt. Nem az aranyak miatt költöztünk össze. Renáta amúgy sem igazi szurkoló, néha kijön egy-egy margitszigeti eseményre, de nem ücsörög izgatottan a tévé előtt a meccsek miatt. Éppen elég gond szakadt a nyakába, amikor kapitány voltam, és a rengeteg utazás miatt sokszor maradt itthon egyedül a gyerekkel” – mondta Kemény Dénes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top