TV-sztárok

George Clooney így édelgett a feleségével a premieren

Jó ránézni George Clooneyra és a feleségére, mert látszik rajtuk, mennyire szeretik egymást. A házaspár a színész filmbemutatójára érkezett, a bevonuláskor pedig alig engedték el egymás kezét.

A fotósok kiabáltak, és kérlelték Amal Clooneyt, álljon meg egy pillanatra egyedül, hogy a látványos ruhájában lefotózhassák. George Clooney felesége ugyanis a külföldi divatlapok egyik nagy kedvence lett alig két év alatt. Amal azonban nem szívesen engedte el Clooney kezét, aki láthatóan odáig van a feleségéért.

George Clooney így édelgett a feleségével a premieren

A vörös szőnyeges bevonuláson rengeteg kép készült, amelyből kiderült, hogy mennyire szerelmes a színész és a felesége, pedig még Clooneyék esküvője után sem sokan fogadtak volna erre a kapcsolatra. A színész korábban nagyra értékelte a barátaival töltött időt, és sok korábbi partnere panaszkodott is arra, milyen sok emberrel kell osztoznia rajta. Most viszont más a helyzet.

George Clooney így édelgett a feleségével a premieren

Rande Gerber, aki a színész egyik legjobb barátja, úgy fogalmazott korábban, hogy okos, szép és jószívű. “És még egyszer mondom, okos, de nem úgy, hogy butának érezd magad mellette, mert ő ennél intelligensebb. Tökéletes társa George-nak, ketten együtt remek dolgokra képesek.”

Mostanában pedig akkor is válaszol George Clooney, ha a gyerekvállalásról kérdezik. Márpedig, ez az esküvő óta gyakorlatilag havi rendszerességgel előfordul. Igaz, a mostani filmbemutatón nem volt erre idő, mert a színész néhány perces fotózás után bement a vetítésre a feleségével.

George Clooney így édelgett a feleségével a premieren

Az új filmje forgatásán is sokszor meglátogatta a színészt a felesége, aki jobban izgul Clooney sikeréért, mint maga a sztár.

A videóra kattintva mosolyoghatsz egyet te is George Clooney Ave Caesar-alakításán:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top