TV-sztárok

Catherine Zeta-Jones: A válást csak így kerülheted el

Néhány éve nem gondolta volna, hogy 15. házassági évfordulót ünnepelhet, de Catherine Zeta-Jonesnak sikerült megmentenie a házasságát.

A The Good Housekeeping magazinnak adott interjúban is elmondta a 46 éves színésznő, hogy a házassági válsága jobbá tette a kapcsolatát a férjével, Michael Douglasszel, akivel boldogan ünnepelték tavaly év végén a 15. házassági évfordulójukat.

Happy Anniversary dearest Michael! Loving our life together, here's to the next 15! ❤️

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

“Nem csináltunk titkot abból, hogy voltak gondjaink, 2013-ben néhány hónapig külön is éltünk. Az évfordulónkon viszont kettesben vacsoráztunk, egy romantikus helyen, és éppen azon nevettünk, hogy nem öltük meg egymást a rossz pillanatainkban – nagyszerű, hogy életben vagyunk! Tizenöt év nagy idő, figyelni kell, hogy a tüzet életben tartsuk és ne égjünk el” – kezdte Catherine Zeta-Jones.

What a wonderful year! Thanks for sharing these memories with me Instagram! On to 2016! #2015BestNine

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

Kemény évek voltak azok, amelyek Douglas torokrákjával kezdődtek, aztán bipoláris zavart állapítottak meg Catherine Zeta-Jonesnál, és a problémák annyira elhatalmasodtak, hogy egy időre a különélés tűnt a legjobb megoldásnak.

“A válás lehetősége sem volt kizárva, de azt gondolom, hogy az emberek manapság túl gyorsan dobják be a törölközőt. A legjobb formádat kell hozni, amikor az első gond felüti a fejét, és tudnod kell, nem ez lesz az utolsó problémád. A közös út során rengeteg ilyen pillanat lesz.”

Catherine Zeta-Jones: A válást csak így kerülheted el

Miközben nemcsak a színésznő, hanem Douglas is nyíltan beszélt a házassági válságukról, egyre többen köszönik meg nekik, hogy példát vehettek róluk.

“Az igazán komoly nehézséget az okozta, hogy a gyerekeinkkel mikor mennyit közöljünk. Aztán rájöttünk, ők is az életünk részei, felesleges titkolni előlük bármit. Mindenről meséltünk, az érzéseinkről, a döntéseinkről, meghallhattuk, ha mondandójuk volt. Így maradtak kiegyensúlyozottak.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top