TV-sztárok

Fotó Bódi Sylviről a mosdóban

Nos, Bódi Sylvi sokfélét mutatott már sokféleképpen, de ez mégis más. Most WC-papír is van, tükör, tanga és karnevál.

Bódi Sylvi az elmúlt néhány napban közelebb van hazánkhoz, mint gondolnánk, merthogy a világ egyik legcsodásabb tájáról, (most épp) Madagaszkárról ismét Európa felé vette az irányt, hogy a velencei karneválon beöltözhessen extradögös ruhába és posztolhasson furákat. A sellőként is ismert Bódi Sylvi pedig tudjuk, hogy szereti a poént, és mi értjük is, éppen ezért nem fűzünk az alábbi videóhoz kommentárt, csak annyit súgunk meg, hogy a java még hátravan, de az összképhez ezt is látni kell. 

Mert az előszeretettel fákat ölelgető Bódy Szilvi a fura videó mellett felpakolt a közösségi oldalára egy még meghökkentőbb fotót, amin két WC-papír-gurigát, két elképesztően szexi keblet, és igen, épp a szoknyája alatt babráló glammodellt látjuk, mert az Instagram posztja szerint egy kedves barátja volt olyan segítőkész, hogy lefotózta az utókor számára ezt a fontos pillanatot. Nyilván meghatározó lehetett a karneváli hangulat átadásban.

Tehát ahogy ígértük: Fotó Bódy Sylviről a mosdóban:

Ezt a dögös képet pedig az előtt posztolta, hogy felöltötte volna a kosztümös megkönnyebbülést, és megmutatta volna, milyen extra ruhája van. Simán el is hinnénk, ha bárki azt mondaná, hogy még egy repülőgépet eltérített a testével Bódi Sylvi

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top