Szabadidő

Amikor a vágy hajt, és a szerelem öl

A valós bűneseteket feldolgozó csatorna első olyan sorozatát láthatják a nézők Magyarországon, ahol a műsor narrátora egy magyar híresség lesz, a színész-énekes Péterfy Bori. A csatorna kifejezetten a sorozat témájához és hangulatához keresett olyan magyar karaktert, aki a történet és a néző közötti kapcsot jelenti majd, mivel ő vezeti fel az egyes epizódokat.
Amikor a vágy hajt és a szerelem öl

Az öt részből álló Véres Valentin című sorozat azt a kérdést boncolgatja, milyen vágy és vad megszállottság vezet a világszerte a címlapokra kerülő szerelemféltésből elkövetett bűntényekhez? Gyilkos románc a gimnáziumi tanár és diákja között, egy házas férfi végzetes megszállottsága egy sztriptíztáncos iránt, valamint a táncoslány és az üzletkötő véresen végződő kapcsolata – a műsor megmutatja, milyen a szerelem leghalálosabb formája. Az élethű rekonstrukciókon keresztül minden gyilkos dráma életre kel, mintha a szemünk előtt játszódnának le. A leginkább szerelmi dalairól ismert Péterfy Borival Magyarországon forgatták le a műsorhoz kapcsolódó részeket. A sorozat titokzatos és rejtélyes hangulatához illő százéves villa gyönyörű hátteret biztosított a felvételekhez. A szédítő belmagasságú műteremlakás történelemmel átitatott falaival díszletként passzolt a forgatáshoz. “Nagyon élveztem a forgatást, jó volt a stáb, minden profin és gyorsan ment” – mondta Péterfy Bori.

Péterfy Bori narrációja mellett az esetek élethű rekonstrukcióját láthatják majd a nézők, sok esetben olyan felvételekkel, amelyek az eredeti bűntényhez kapcsolódnak, sőt akár maguk az elkövetők rögzítették azokat. “A dalaim nagyon hasonló témákról szólnak” – mondta Péterfy Bori. “Sok olyan témáról énekelek, mint a szerelmi dráma, a szenvedély, az őrület. Ezek mind megtalálhatóak itt is. Az a jó, hogy a dalszövegekbe nyugodtan le lehet írni minden őrületet, amit csak akar az ember, és amit soha nem tenne meg természetesen. A tavasszal megjelenő Szédülés című új lemezünkön is lesznek igazan véres és kegyetlen számok” – tette hozzá.

Az ID xtra Véres Valentin című sorozata szerelemféltésből elkövetett bűntényekről rántja le a leplet. Szenvedély szülte bűnök: gyilkos bujaság, hűtlenség, és összetört szívek. A szerelmes szívügyek egyszerre csak veszélyes viszonyokká válnak. Arra a kérdésre, hogy mennyire borzasztották el a sorozatban felbukkanó történetek, és ő mi mindent tenne meg a szerelemért, a következőket mondta az énekesnő: “Az összes történet nagyon durva, és félelmetes látni, hogy a féltékenység mennyire ki tudja hozni az emberből az állatot. Sok mindent megtennék én is, volt már olyan, hogy elborult az agyam a féltékenységtől vagy a túlzott szerelemtől, de van egy pont, amit normális ember nem lép át, mivel képes megfékezni az indulatait.”

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top