TV-sztárok

Berki Krisztiánnak több mint 10 millió forintos adótartozása van

Berki Krisztián felkerült a NAV feketelistájára, azaz olyan magánszemély, aki több mint 10 millió forinttal tartozik az adóhatóságnak.

A NAV minden félévben közzéteszi azoknak a magánszemélyeknek a nevét, akiknek 180 napon keresztül folyamatosan fennálló, 10 millió forintit meghaladó adótartozásuk van. Ezen a listán szerepel Berki Krisztián is, akinek pedig lenne pénze kifizetni a tartozást, hiszen Andy Vajna még nem csapolta meg a gázsiját, csak tervezi.

A Céginfo.hu adatai szerint a Berki Krisztián nevéhez köthető vállalkozások többsége kényszertörléssel vagy felszámolással ért véget. Jelenleg végelszámolás alatt van – 2014 májusa óta – az üzletviteli, egyéb vezetési tanácsadással foglalkozó BK Consultant Kft. – érdekes, hogy itt már amerikai cím van megjelölve Berki Krisztián tartózkodási helyéül, áll a Blikkben.

A lap szerette volna megkérdezni a celebet, de ő vasárnap nem volt hajlandó nyilatkozni. “Vasárnap van, szabadnap. Majd holnap beszélgetünk a dologról a jogászom segítségével” – mondta.

Berki Krisztiánnak több mint 10 millió forintos adótartozása van

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top