TV-sztárok

Szelfidömping és babázás: less be velünk A Dal kulisszái mögé!

Lezajlott A Dal második elődöntője, így 12 produkcióról már biztosan tudjuk, hogy ott lesz a következő fordulóban. Ám most nem a dalokkal foglalkozunk, hanem belestünk a kulisszák mögé, megnéztük, hogyan készülnek a fellépésre a énekesek.

Januárban ismét elstartolt az MTVA zenés szavazós műsora, A Dal, így hivatalosan is beléptünk 2016 eurovíziós szakaszába. Az eddigi előadásokat már ismerjük, ám az kevésbé van szem előtt, hogy a fellépők, hogyan készülnek a szombati adásokra. Azt például tudtad, hogy Benji a próbák között az iskolapadban dogát ír, és készül az érettségire?

Suli… doga… érettségi… visszatértem… Aaaaaaaahhh!!!!Tegyétek meg kérlek, hogy ma is szavaztok a dalom szövegé…

Posted by Benji hivatalos oldala on Monday, January 25, 2016

A szintén tehetségkutatós Palmer Izsák zenekara, a MUSHU A Dal 2016 első elődöntője előtt pár nappal még remekül leplezte az izgalmát, őrült lazán készültek a fellépésre. Természetesen ezt a sztoikus nyugalmat szelfivel örökítették meg:

Kulisszai izgalmak. -Mush.

Posted by MUSHU on Thursday, January 21, 2016

Ha ki kellene osztanunk a legcukibb kulisszák mögötti kép díját, azt tuti, hogy az Egy Másik Zenekar kapná, hiszen a gitárosuk kislánya egy ilyen tündéri rajzzal várta izgatottan apáék fellépését:

Készülünk a DAL-ra! Jenő kislánya Nana lerajzolta a zenekart 🙂 #adal2016

Posted by Egy Másik Zenekar on Sunday, December 27, 2015

Tolvai Reni igazi szelfikirálynő, a próbák és fellépések között edzéssel gyúrt és gyúr a magyar eurovíziós verseny elő- és középdöntőjére:

☝????️????

Posted by Tolvai Reni on Tuesday, January 26, 2016

Tavaly volt nekünk a Spoon fiúbandának, most pedig a ByTheWay tért vissza a fiatalabb lánygeneráció nagy örömére. A fiúk már el is árulták, A Dal középdöntőjében “kicsit odavágnak”. Bármit jelentsen is ez.

Óriási megbeszélések a középdöntőről. Most egy kicsit azért odavágunk :)Hajrá Free to fly! #sonyxperiaz5

Posted by ByTheWay on Tuesday, January 26, 2016

Kállay-Saunders András szinte veteránnak számít a mezőnyben, hiszen ő már járt Koppenhágában Eurovíziós Dalfesztivál döntőn. Sőt előkelő helyezést ért el, hiszen akkor ötödik lett. Így kicsit talán fura lehet, hogy nem szerelmét, Tolvai Renit segíti a kulisszák mögött, hanem inkább saját mellkasát fotózgatva készül az első fellépésre:

19:40 Duna Tv “A Dal”Keszuljetek ti is 😉

Posted by Kállay-Saunders András hivatalos oldala on Saturday, January 30, 2016

A Passed a 2015-ös eurovíziós verseny egyik nagy nyertese volt annak ellenére, hogy nem ők utaztak végül Bécsbe. Különleges zenéjüket akkor az egész ország megismerte, és megszerette. A banda idén visszatért, a vagány csajok pedig a sminkből jelentkeztek be:

Mi már itt vagyunk a stúdióban! ????????Nézzetek minket 19:40-től A Dal 2016-ban a Duna Worldön! Mi leszünk az első fellépők, úgyhogy ne maradjatok le a kezdésről!#lumia640xl #driftin

Posted by Passed on Saturday, January 30, 2016

Na de mit csinál Tatár Csilla, amikor nem a színpadon van? Ezt is meglestük. A Dal műsorvezetője előtt új feladat áll, hiszen össze kell egyeztetnie a gyereknevelést és a munkát. Ám úgy tűnik, remekül veszi az akadályokat, ha kell, a babaszobában tart ruhapróbát:

Ruhapróba a babaszobában.:) #milanruben #adal #benesanita Daalarna – Benes Anitahttp://www.mediaklikk.hu/2016/01/29/tatar-csilla-milannal-keszul-a-masodik-elodontore/?zfhg

Posted by Tatár Csilla on Friday, January 29, 2016

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top