TV-sztárok

Nicole Kidman nagymama lesz, és örül neki

Nemrég nagy titokban ment férjhez Nicole Kidman lánya, aki a hírek szerint az első gyerekével várandós. Ez sok mindent megváltoztat a színésznő életében.

Bármennyire is szereti Nicole Kidman az egykor Tom Cruis-zal közösen adoptált gyerekeit, a színész és a vallásbeli vita miatt nem tudott olyan anyja lenni Bellának és Connornak, amilyen lenni akart. 

Nicole Kidman nagymamam lesz és örül neki

Ezért annyira nem is volt meglepő, hogy Nicole Kidman nem vett részt a lánya esküvőjén, noha éppen Londonban tartózkodott a nagy napon, és csak néhány sarokra voltak egymástól. Cruise állítólag fizette a lagzit, de ő maga sem volt meghívott. Ennek ellenére a színésznő nem neheztelt a lányára, mert szerinte az a legfontosabb, hogy Bella boldog legyen.

Nicole Kidman nagymamam lesz és örül neki

“Éppen ennek köszönhető, hogy Bella mostanában keresi az anyja társaságát. Amióta kiderült, hogy gyereket vár, kezdenek leomlani köztük a falak” írta a National Enquirer. A lap információi szerint Bella nem szeretné, ha a születendő gyereke szcientológus lenne, ezért az apja megharagudott rá, és csak idő kérdése, hogy minden kapcsolatot megszakítsanak egymással. Közben viszont Nicole Kidman nagyon örül, hogy nagymama lesz, ellátja a lányát tanácsokkal, felajánlotta, hogy bármiben segít neki, amit csak szeretne.

Nicole Kidman nagymamam lesz és örül neki

A lapnak megnőtt a hitelessége, amióta Charlie Sheen HIV-pozitív botrányát elsőként hozták, de azért persze még mindig kérdés, mennyi igaz a mostani történetből.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top