TV-sztárok

Válótársak: így szexelt Stohl András és Szorcsik H. Viki

A Válótársakban tér vissza a képernyőre Szorcsik H. Viki egy Stohl Andrással közös vad szexjelenetben.

A Stohl Andrással pikáns pletykába is keveredő Szorcsik H. Viki sokat hezitált, mielőtt elvállalta a szerepet, a kedvéért még a szövegen is finomítottak.

“Kétszer is visszautasítottam a felkérést, a gyermekeim apukája sem engedte volna elvállalni ezt a szerepet. Később azonban finomítottak a jeleneten, de így is nagyon feszülten és gátlásokkal tele vállaltam el, mert tudtam, hogy a szerep szerint anyaszült meztelenül kell vadul szeretkeznem Andrással” – mesélte a színésznő, aki az első próbán még viselhetett bugyit, de később alsónemű és takaró nélkül vették fel a jelenetet.

“Rengetegszer összepróbáltuk a szöveget, hogy ne anyaszült meztelenül, egymáson lovagolva kelljen ismételgetni. A jelenet felvételénél csak az operatőr volt közvetlenül jelen, illetve a stylistom, aki mindig azonnal rám adta a köntöst, hogy egyetlen felesleges percet se kelljen pucéran töltsek. Persze tudtam, hogy tucatnyi stábtag lát a monitoron keresztül. András átsegített mindenen. Csak a nagy barna szemére emlékszem, teljesen kikapcsoltam mindent, kizárólag a szövegre koncentráltam, és nem arra, hogy teljesen meztelenül rajta ülök. Felkészített, elmondta, hogy minden színésznőnek fontos egy ilyen szerep az éle­tében, mert így tanul meg összpontosítani, uralkodni a gondolatain, és csak a feladatra koncentrálni”  mondta el Szorcsik H. Viki a Blikknek.

Az ominózus epizód ma este lesz látható az RTL Klubon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top