TV-sztárok

Liptai Claudiára egy egészen új boldogság vár

Liptai Claudia ebben az évben máshogy ünnepli a karácsonyt és az újévet, mint eddig bármikor. Mint mondja soha nem volt még ilyen boldog.

A fülig szerelmes Liptai Claudia a hot! magazinnak mesélte el, hogy ebben az évben teljesen megváltozott az élete. Párkapcsolata Pataki Ádámmal olyan kiegyensúlyozott, amit eddig még nem tapasztalt, ráadásul most Liptai Claudia olyasmit fog megélni, amire eddig még nem volt példa, hiszen szerelmével karácsonyozhat.

“Az elmúlt években mindig sok baráttal együtt töltöttük a karácsonyt, most másfajta boldogság lesz, amit érzek majd. Nekem a magánéletben nagyon új érzés, hogy van egy boldog kapcsolatom és együtt karácsonyozunk!”

Az 50 milliós játszma háziasszonya hozzátette, eddig mindig barátaival és kislányával töltötte az ünnepeket, amíg édesanyja élt, ő is velük ünnepelt. Ezekre az évekre emlékszik vissza a legszívesebben.

Liptai Claudiára egy egészen új boldogság vár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top