TV-sztárok

Új saját műsorokkal támad az RTL Klub a TV2 ellen

A Bors szerint az RTL klub nagy támadást indít a TV2 ellen.

Az RTL Klub idén ősszel 10 vadonatúj műsorral rukkolt elő, jövőre pedig még újabbak kerülnek képernyőre. Indul a Farm. A Való Világ új szériája a korábban a konkurenciánál futó Big Brother licence alapján készül majd. Jön a Főzd le anyámat! Istenes Bencével, és indul egy gyerek-tehetségkutató is, a Kicsi óriások, amiben 4-14 éves tehetségek vonulnak majd fel. A csatorna szerint nem igaz a Bors felvetése, hogy azért halmoztak fel ennyi újdonságot, hogy kihasználják a tulajdonosváltás miatti káoszt a konkurenciánál, és végleg legyőzzék.

“Tavaly is lehetett tudni, hogy a TV2 marad tetszhalott állapotban, és már akkor sem aszerint indítottuk a műsorokat, hogy a TV2 mit csinál… Mi nem a konkurenciához igazodunk, hanem a nézőket szeretnénk szórakoztatni és a hirdetőket kiszolgálni” – mondta a lapnak Kolosi Péter.

A TV2 terveiről keveset tudni, csak az biztos, hogy náluk is indul egy gyerek-tehetségkutató, a Big Brothert pedig nem is akarták elindítani. “Valóban terveztünk a Big Brother visszatérésével pár éve, de inkább úgy döntöttünk, hogy a jelenlegi trendeket követjük. Számos izgalmas valóságshow érhető el a piacon, amik közül jelenleg is válogatunk” – tudatta a TV2 sajtóosztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top