TV-sztárok

Ezért kerülhet válságba Sarka Kata házassága

Sarka Kata és Hajdú Péter már a házassági szerződésről szóló papírt is összetépték, mert úgy érzik, szerelmük és frigyük örökké tart. Most azonban Sarka Kata kihúzhatja a gyufát.

Mindenki emlékszik, mikor Sarka Kata fitneszversenyen indult tavasszal, és körülbelül 48 kilósra fogyott. Volt, akinek tetszett, volt, akinek nem, a lényeg azonban, hogy Hajdú Péternek nem igazán nyerte el a tetszését csontsovány felesége, ráadásul Sarka Kata is jobban érzi magát plusz tíz kilóval, mint akkor.

Hajdú Péternek pedig olyannyira nem tetszett, hogy még meg is fenyegette feleségét. Kata ezt a Fem3 Café műsorában mondta el októberben.

“Azt mondta, ha még egyszer versenyezni akarok, akkor ő inkább elválik. Ehhez most tartja is magát, mert többet nem akar 48 kilósan látni. Úgyhogy a közeljövőben nem fogok fitneszversenyen indulni, de majd szeretném rávenni, hogy egyszer még mehessek.”

Ezért kerülhet válságba Sarka Kata házassága

Azonban úgy tűnik, hogy Sarka Kata hamar rábeszélte férjét, hogy nézze el neki, ha újra versenyezne, mert a napokban úgy döntött, hogy újra megméretteti magát.

“Tervezem, hogy jövőre újra felkészülök egy fitneszversenyre, és szilveszterkor a következő fogadalmam ismét az lesz, hogy megcsinálom a versenyt” – mondta az extraszexi Sarka Kata az Aktívnak.

Mi pedig csak azt reméljük, hogy a menyasszonyi ruhákban pózoló Kata nem lesz ismét olyan sovány, mint korábban, hiszen úgy ő sem érezte jól magát, és hogy Hajdú Péterrel sem rúgják majd össze a port a diéták miatt.

Munka után még részt vettünk egy karácsonyi családi fotózáson! Nagyon jó volt! Végre sikerült olyan fotókat csinálnunk,…

Szerző: Sarka Kata2015. december 4.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top