TV-sztárok

Ennyire cuki Mark Zuckerberg újszülött kislánya

A földön fekve játszik egyhetes babájával a büszke Zuckerberg. Extra édes fotó!

December elsején született Mark Zuckerberg kislánya, Max akinek igazán megható levelet írt. Ráadásul a milliárdos 26 esztendősen írta alá azt az adományozási fogadalmat, amelyben többen a világ leggazdagabbjai közül megfogadták, hogy még életük folyamán vagy végakaratukban emberbaráti vagy jótékonysági célokra fordítják vagyonuknak több mint felét. Mark Zuckerberg ezt kislányának születéséhez kötötte, és milliárdokat adományoz az elkövetkezendő években.

A család pedig, ahogy az a képről is látszik, teljes mértékben boldog, a kislány versenybe szállhat, és jó eséllyel indul a mai cukisággyőztes címért, apukája, Mark Zuckerberg szeme fénye, a rajongók pedig imádják a fotót. Bár néhányan megjegyezték, hogy nem kellene az újszülöttet a földre fektetni, ahol az ember cipővel is jár, élünk a gyanúperrel, hogy ez a szőnyeg nem egy egyszerű darab. Semmi ok az aggodalomra.

Full of joy with little Max.

Szerző: Mark Zuckerberg2015. december 8.

Korábban egy hármas fotót is mutattak:

Ennyire cuki Mark Zuckerberg újszülött kislánya

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top