TV-sztárok

Mézeskalács takarja Dukai Regina mellét

Dukai Regina teljes karácsonyi lázban ég, a férfiak pedig ennek láttán gyulladnak lángra az adventi koszorú gyertyája helyett! Ennyire szexi mézeskalácsot ritkán lát az ember.

Dukai Regina decemberi mottója lehetne József Attila kicsit leporolt klasszikusa: “Már egy hete csak a karácsonyra gondolok, mindig meg-megállva”, mert a rajongók nagy örömére néhány napja szinte csak az ünneppel kapcsolatos dolgokat és ruhákat posztol.

Azzal pedig tisztában vagyunk, hogy Dukai Regina tökéletes karácsonyfa lenne, de most egy igazán egyedi fürdőruhát indított útjára a nagyvilágban. Mézeskalács figurák borítják a testét, ráadásul Mézi, a Shrek című rajzfilmből ismert jópofa süti is ott díszeleg, méghozzá igazán különleges helyen. Az alsó “emeleten”. #pontott #tökszexi

Bang-Bang ???? #sugarbird #myloveshop #xmas #christmas #holiday #body

Regina Dukai Official (@reginadukai) által közzétett fénykép,

Egyébként nem ez volt az első, hogy Dukai Regina mézeskalácsnak öltözött idén, de ami a nagyobb durranás, hogy rajongóit egy ölelgetős, puszilgatós karácsonyi videóval is megajándékozta. Íme:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top