TV-sztárok

Nem hanyagolja párját Nagy Nikoletta a Miss Universe versenyén

A Miss Universe Hungary 2015-ös szépségkirálynője és a TV2 műsorvezetője alig három hónappal az összeköltözés után kénytelenek voltak távkapcsolatra váltani, Nikoletta ugyanis három hétre az Egyesült Államokba ment.

A már itthon is gőzerővel készülő Nagy Nikoletta a december 20-i, Las Vegas-i világdöntő előtt temérdek fotózáson és jótékonysági rendezvényen vesz részt. A Miss Universe döntősei, így a magyar szépség is a sivatagi nagyvárosba tették át székhelyüket, ahogy Nagy Nikoletta máris rendkívül népszerű.

“Az otthoni felkészülésemet Csabi azzal segítette, hogy igyekezett nyugodt otthont teremteni számomra. Ő is sokat dolgozik, de most jobban kivette a részét a házimunkából, amire alig maradt időm és energiám” – mondta a kockaruhában pompázó Nagy Nikoletta, aki egyedül volt kénytelen Amerikába utazni, párja pedig itthonról szurkol neki.

Nem hanyagolja párját Nagy Nikoletta a Miss Universe versenyén

“Készítettünk egy beosztást, hogy mikor milyen formában beszélünk. Az e-mail-kapcsolat folyamatos, de sokat videotelefonálunk is. A kilenc órás időeltolódás abból a szempontból ideális, hogy mire Niki késő este végez a napi programjaival Amerikában, én épp frissen ébredve fogadom a hívását Budapesten” – mesélte Gyetván Csaba.

Nem hanyagolja párját Nagy Nikoletta a Miss Universe versenyén

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top