TV-sztárok

Jóban Rosszban: egyre nagyobb a feszültség a fizetések miatt

Évek óta nem változott a Jóban Rosszban szereplőinek fizetése – írja a Bors.

A sorozat több mint tíz éve van képernyőn, a színészek minden interjúkor családjukként emlegették a stábot. Ez most sincs másként, de bennfentesek szerint érezhető a belső feszültség, aminek kiváltó oka a pénz írja a Bors.

Jóban Rosszban: egyre nagyobb a feszültség a fizetések miatt

“A színészek enyhén szólva nincsenek megelégedve a fizetésükkel, ami évek óta nem változott, ráadásul egyre kevesebbet forgatnak. Nincs fix fizetésük, csak úgynevezett epizóddíjuk, így nem mindegy, hogy hányszor állnak kamera elé egy hónapban. Tavaly óta a TV2 bevezette, hogy minden szereplő egy központi menedzsment alá tartozik, amely megszabja többek közt, hogy milyen nyilvános megjelenéseket vállalhatnak, és jutalékot kell fizetniük a kapott munkákért” –  mondta el a lapnak a csatorna egyik munkatársa.

A csatorna csak szűkszavúan reagált “A TV2 a színészek szerződéseinek részleteiről nem ad ki információt. A Jóban Rosszban című sorozattal pedig továbbra is számol a csatorna” – adta hírül a a TV2 sajtóosztálya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top