TV-sztárok

Molnár Anikó disznókon segítene

Molnár Anikó különleges állatrehabilitációs központot szeretne létrehozni, olyat, ahol még a disznókat is pszichológus kezeli.

Nemcsak kutyákon és macskákon, hanem disznókon is segítene Molnár Anikó, aki már többször említette, hogy százmillió forintra lenne szüksége ahhoz, hogy megvalósíthassa nagy vágyát, az állatrehabilitációs központot – írja a Bors.

“Van, akinek ez a fontos, van, akinek a drága ruha és a magánrepülőgép, és mivel a nagyon gazdag emberek leginkább profitálni szeretnek a pénzükből, így valószínűleg sosem kapok százmillió forintot – kezdte a lapnak a különös betegségben szenvedő Molnár Anikó, majd a központ tervének részleteiről is mesélt: – Lehet, hogy nevetségesen hangzik, de ha egy ütött-vert, sebesült, leszakadt lábú disznót találnánk, nem hagynánk magára, hanem a testi felépülése mellett a lelkével is foglalkoznánk. Nagy álmom, hogy egy olyan alapítvány tulajdonosa legyek, amely állatpszichológusokat is foglalkoztat. Célom, hogy a kutyák, macskák mellett minden megkínzott állatot megmentsek. A barátnőm próbál támogatókat találni, és jó lenne egy olyan épület, amelyen belül van egy minimum egyszobás lakás, ahol az ott dolgozók lepihenhetnek, és ahol elfér egy műtő és egy lábadozó is. A következő pár hónapban elkezdődnek a tagkeresések. Bár még az elején vagyunk, valahol el kell kezdeni.”

Molnár Anikó disznókon segítene

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top