TV-sztárok

Tóth Gabi nem takargatja a plusz kilóit

Ahogyan a Sztárban sztár haladt előre, Tóth Gabira úgy szaladtak fel a kilók. Mindez azonban egyáltalán nem zavarta az énekesnőt.

Sztárban sztár győztese, Gáspár Laci a műsor alatt egyre soványabb lett, és amikor ez az egyik reggeli műsorban szóba került, Tóth Gabi viccesen megjegyezte: “Amit Laci leadott, azokat a kilókat én mind felszedtem.”

A plusz kilók Tóth Gabit egyáltalán nem zavarják, ahogyan fogalmazott, a Sztárban sztár alatt nem jutott elég ideje edzésre, és mivel hízékony alkat, gyorsan meglátszott rajta a sportolás hiánya.

Fotók: Vadnai Szabolcs Zoltán
Fotók: Vadnai Szabolcs Zoltán
Megnézem
Összes kép (1)

“A próbák miatt rendszertelenül eszem, előfordul, hogy későn, nehezebb ilyen időszakban annyira odafigyelni erre. Most a legfontosabb az, hogy hétről hétre a maximumot nyújtsam a színpadon, utána jöhetnek a hasizomgyakorlatok.”

Tóth Gabi nem takargatja a plusz kilóit

A Sztárban sztár utolsó adásában is látszott Tóth Gabin, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében, és nem volt mit takargatnia magán. Kasza Tibi rá is világított arra, hogy az eredeti ruha van Tóth Gabin. “Pedig nem egészen ugyanazokkal a testi adottságokkal bír, és a légzés alapvetően nehézségeket okoz, mert beletuszakolták Lajtai Kati ruhájába, de túlélte a produkciót.”

Összeszedtünk néhány képet, de nem látszik, hogy Tóth Gabit szorítaná a testre simuló ruha: 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top