TV-sztárok

Kim Kardashian apja ilyen Katalin hercegné-hajjal – fotó

Kim Kardashian apja, a ma már nőként élő Caitlyn Jenner haja hír lett. Mégpedig azért, mert éppen olyan, mint Katalin hercegné frizurája.

Az amerikai Us Weekly magazin egyenesen azzal a kérdéssel jelentette meg Caitlyn Jenner legfrissebb képét és Katalin hercegné szeptemberi fotóját, hogy vajon kinek áll jobban? 

via Us Weekly

Egykor olimpikonként, majd Kim Kardashian apjaként, Bruce Jenner néven ismerte meg a világ Caitlynt, aki nővé operáltatta magát. A történetével idén sokszor találkozhattunk már, és villámgyorsasággal vált ikonná. Öltözködésével és stílusával a nőknek akar önbizalmat adni, mert szerinte a legtöbb nő nem értékeli eléggé magát. “Ha nekem sikerül, nektek is sikerül” – mondta többször.

Ő maga pedig Katalin hercegné haját, ruháit és stílusát tekinti az egyik legkifinomultabbnak. Talán éppen ezért nem is véletlen, hogy nem először hasonlítják össze kettőjüket. Korábban például így: 

Kim Kardashian apja ilyen Katalin hercegné hajjal - fotó

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top