TV-sztárok

Ilyen Für Anikó ádámkosztümje

De hívhatnánk "Éva-kosztümnek" is, hiszen Für Anikó a bibliai karakter, Éva bőrébe bújik.

A hétről hétre nézők sokaságát szórakoztató Comedy Centrál Készhelyzet című műsorában hétfőn Für Anikó lesz az egyik nagy meglepetés. A műsornak ugyanis az a lényege, hogy komikus helyzetbe kerülnek hírességeink, amit jelmezes helyzetgyakorlatként kell megoldaniuk, rögtönözve minden szót és poént.

A korábban elképesztő dekoltázst mutató Für Anikó most először szerepel a műsorban, és mint mondja, imádta az egészet, hiszen egy nagyon különleges szituációba csöppent. A beavatott színészek ugyanis a helyzet főszereplőinek nem árulják el, hogy milyen szituáció vár rájuk, fel kell találniuk magukat, amiből igencsak vicces pillanatok sülnek ki.

Ádámkosztümben mutatkozott Für Anikó

“Azt sem tudtam, hol vagyok, és mit kell csinálnom, bekötötték a szemem, így adták rám a kosztümöt is. A derekamon volt egy fügelevél, és ebből kapcsoltam, hogy melyik világba csöppentem. Éva lettem furcsa ruhában, akit kiűznek a Paradicsomból” – nevetett Für Anikó, aki istenien érezte magát az egész játék alatt.

A galériánkra kattintva megnézheted, milyen Für Anikó ádámkosztümje:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top