TV-sztárok

Czippán Anett 20 éve nem csinált ilyet

Ritka pillanat, hogy Czippán Anett családi fotót tett ki a közösségi oldalára. A helyes fotó mellé egy kis sztorit is írt.

Nem jellemző a műsorvezetőre, hogy magánéleti pillanatokat osztana meg a követőivel. Korábban Czippán Anett a szerelmével feltöltött képe is kuriózumnak számított, most pedig a gyerekével közös fotóját mutatta meg.

“Utoljára 20 éve szánkóztam a Mátrában. Ugyanolyan élmény volt, de ehhez hozzájárult az is, hogy már a fiamat is hozhattam!” – írta Czippán Anett a szép téli hangulatú fotóhoz.

Utoljára 20 éve szánkóztam a Mátrában. Ugyanolyan élmény volt, de ehhez hozzájárult az is, hogy már a fiamat is hozhattam!

Szerző: Czippán Anett2015. november 30.

Nyilvánvaló tény, hogy a műsorvezető odavan a gyerekéért, és ez erről a helyes képről is sugárzik. Korábban olyan meglepetést készített Czippán Anett a fia negyedik születésnapjára, ami igazi kihívás elé állította.

A közel egy évvel ezelőtti képet összehasonlítva a mostanival csak az elcsépelt közhelyet mondanánk: tényleg, milyen nagyot nőtt Czippán Anett kisfia az elmúlt hónapokban!

Karácsonyi vásárban Olival!????

Szerző: Czippán Anett2014. december 20.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top