TV-sztárok

Esküvőre készül Csobot Adél és Istenes Bence?

Lehetséges, hogy Csobot Adél és Istenes Bence hamarosan oltár elé áll. Állítólag még a baba érkezése előttre tervezik az esküvőt.

A Blikk egy neve elhallgatását kérő személytől úgy tudja, a fiatal pár csak egy formális szertartást szeretne,  így már hivatalosan is családba születne a kisbabájuk. Azt mindketten többször hangsúlyozták már, hogy mennyire fontos számukra a család, már csak azért is, mert Csobot Adél és Istenes Bence is apa nélkül nőtt fel. Adél nagyon fiatalon veszítette el az édesapját, Bence pedig mindössze 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ő kiköltözött Németországba az édesanyjával.

Esküvőre készül Csobot Adél és Istenes Bence?

Istenes Bence nem erősítette meg a hírt, a cuki pocakját nem rejtegető Csobot Adél pedig nem kívánt nyilatkozni a témában, de a műsorvezető korábban már beszélt a Fókusznak a lehetséges esküvőről. “Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét, úgyhogy az is lehet, hogy az azért becsúszik” – fogalmazott Istenes Bence. A kismamaként is sugárzóan szép Csobot Adél pedig korábban az Esküvő Classicnak adott interjújában beszélt arról, miként is vélekedik a házasságról. “Azt gondolom, nincs életkori korlát, ha házasságról van szó. A pillanatnak kell adnia, és ha józan gondolkodásúak a felek, akkor nem lehetnek túl fiatalok vagy túl idősek hozzá. Én abban hiszek, hogy ha eljön az ideje, érezni fogom, és nem szabok magamnak időbeli korlátokat”  mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top