TV-sztárok

Elfogultsággal vádolják Horgas Esztert

Horgas Eszter jó kapcsolatot ápol a Talambával, akiket soron kívül a Hungary's Got Talent elődöntőjébe juttatott.

A haverjait juttatta be Horgas Eszter az élő show-ba – áll a Bors cikkének címében, utalva arra, hogy a különös tárgyakat gyűjtő Horgas Eszter és a Talamba együttes évek óta ismerik egymást, tavaly közös lemezük is megjelent, és azzal a műsorral számtalan alkalommal felléptek együtt. Horgas Eszter pedig a Hungary’s Got Talent legutóbbi adásában megnyomta az aranygombot, és ezzel az elődöntő biztos résztvevőjévé tette az együttest.

A fuvolaművész tagadja a vádakat. “A Talambánál is féltem, mert ha nem ilyen magas színvonalú az előadásuk, biztos nem szavazok rá­juk. Akiket sokra tartok, azok­kal sokkal szigorúbb vagyok, mert nagyobb az elvárásom” – mondta el a lapnak a nyári turnéját a Hungary’s Got Talent miatt lefújó Horgas Eszter, aki kijelentette: az ítélete maximálisan szakmai, és az élő adások alatt sem lesz senkivel sem elfogult.

Elfogultsággal vádolják Horgas Esztert

A csapat és a zsűritag egyébként 2013-ban ismerkedett meg, de egy tavaly no­vem­beri MÜPA-koncert óta nem beszéltek. “Ahogy a többi induló, mi sem tudtuk, hogy ki lesz a HGT zsűrijében. Az elmúlt tizenhat évben szerencsére több elismert, kiváló művésszel és zenésszel volt alkalmunk egy színpadon zenélni, bármelyikük ülhetne most a zsűriben” – mondta Zombor Levente, aki szerint nem származik előnyük a kapcsolatukból Horgas Eszterrel, mégis kötelességüknek érezték, hogy jelezzék a munkakapcsolat tényét a műsor készítőinek. “Nem akartunk kizárni a versenyből egy kiváló zenekart csak azért, mert a négy zsűritag közül az egyikkel már felléptek, hiszen amit csinálnak, az nagyon színvonalas. Eszterről pedig a hét epizód válogatás alatt pontosan kiderült, hogy magas a mércéje. Akárkire nem nyomna gombot, csak mert ismeri” – mondta Schiwert-Takács László, a műsor kreatív producere

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top