TV-sztárok

Sztárban sztár: Gáspár Laci besokallt

Gáspár Lacinak elege van a női szerepekből a Sztárban sztárban, de a döntőben sem lehet férfi...

Gáspár Laci örül, hogy nagyokat énekelhet , de elege van már abból, hogy kifejezetten olyan női előadókat kell megformálnia, akik teljesen távol állnak az alkatától, így bármennyire is sok munkát tesz bele hangilag a produkciókba, a végén mindig azt emelik ki, hogy mennyire viccesen nézett ki nőként. A vasárnapi adásban Olivia Newton-Johnt kellett megformálnia, Kökény Attilával az oldalán. A Blikk úgy tudja, egész héten duzzogott, többször adott hangot annak, hogy elege van a női szerepekből. A pénteki próbán is láthatóan feszült volt.

“Nem szeretek nő lenni. Persze próbálom úgy felfogni, hogy ez egy buli, de a sokadiknál már nehéz. Szerintem éppen eleget voltam nő, most már nem kellene többször” – mondta  el nemrég a főzéssel fogyó Gáspár Laci, akinek kilenc adásból hatszor kellett női ruhába öltöznie, ráadásul a jövő heti döntőben hetedszerre is nő lesz majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top