TV-sztárok

Konyhafőnök Junior: ez a fogás még jól jöhet

Bernáth Józseftől sok praktikát elleshettünk eddig is, most pedig a 10 éves Hangától tanulhat minden háziasszony egy praktikus fogást.

A versenyzőknek ma sem lesz könnyű dolguk, hiszen először csapatban, majd egyénileg kell bizonyítaniuk, hogy ők a leginkább rátermettek a Konyhafőnök Junior címre.

Hanga, aki eddig is bátran vette az akadályokat, ma a brownie készítésénél ütközik némi nehézségbe. Bár nagyon magabiztosan mozog a tészta összeállításakor a konyhában, az előkészületek során egy fontos alapanyagot kifelejt a tésztából, méghozzá a tojást.

Konyhafőnök Junior: Bernáth József így segít

Hibáját még idejében észreveszi, s bár a tészta már a sütőben sül, amikor Hanga profikat megszégyenítő módon oldja meg a helyzetet. Azonnal kikapja a folyós tésztaalapot, jeget készít elő, és hűteni kezdi a brownie-t, hogy minél hamarabb belekeverhesse – kicsapódásmentesen – a felvert tojásokat.

Konyhafőnök Junior: Bernáth József így segít

Hirtelen kapkodására a séf, Bernáth József is felfigyel, és Hanga segítségére siet. “Azt látom, hogy a jeget már kikészítetted. Nagyon jó, hogy időben észrevetted” – mondta a Bernáth József, aki köztudottan gyűlöl ételt kidobni, szívesen besegített, a tojások egyenletes belekeverésében is segédkezett Hangának. Hogy a baki ellenére miként sikerült Hanga desszertje, kiderül a mai adásból.

Konyhafőnök Junior: Bernáth József így segít

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top