TV-sztárok

Átverték Várkonyi Andreát a TV2-ben

Várkonyi Andrea mit sem sejtve ült be a születésnapján a Tények hírműsorvezetői székébe, ám ami ezután jött, az neki is meglepetés volt.

Megviccelve, az adás kezdetét eljátszva köszöntötték fel Várkonyi Andreát a születésnapján a Tények stúdiójában a stábtagok. Mint azt Várkonyi Andrea az NLCafénak már elmondta, mindig is fiatalabbnak érezte magát a koránál, ráadásul le is szokott tagadni néhány évet, amit a nemrég elbóbiskolással gyanúsított Azurák Csaba teljesen komolyan is vett.

“Tavaly, mikor negyven lettem, egyébként konkrétan kiborultam! Közöltem az ismerőseimmel, hogy innentől tíz éven keresztül azt fogom mondani, hogy 38 vagyok. A 39 túl átlátszó, a 37 pedig túlzás lenne, így maradt a 38, mint arany középút. Idén már jobb a helyzet. A pánikon felbuzdulva Azurák Csaba adott nekem egy nagyon aranyos ajándékot, egy tollat. Mivel nekünk mindig van egy a kezünkben az adás alatt, vett egy gyönyörű szépet, és belegravíroztatta, hogy »forever 38«. Azóta is nagy becsben tartom.”

A Várkonyi Andrea által említett toll pedig szerepet kapott a videóban is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top