TV-sztárok

Sztárban sztár: az ájulás kerülgette Gáspár Lacit

Bár Gáspár Laci újra óriási sikert aratott vasárnap a Sztárban sztárban, a produkciója nem volt zökkenőmentes, kis híján elájult – írja a Blikk.

Gáspár Laci a vasárnapi második produkciójában Lionel Richie bőrébe bújva az Endless Love című dalt énekelte a Dianna Rossként szereplő Tóth Gabival. Az énekes nem viselte jól a rá rakott maszkot. Patakokban folyt róla a víz, láthatóan rosszul lett, le is kellett ülnie, s miközben a sminkesek próbálták rendbe hozni a sminkjét, többeknek legyezniük is kellett, hogy el ne ájuljon. “Nagyon meleg ez a paróka, szinte teljesen műanyagból van. Nagyon izzadok, a szemembe ment a smink, nem valami komfortos érzés” – magyarázta a táncevolúción áteső Gáspár Laci.

Gáspár Laci köztudottan nem bírja a bezártságot, és ugyan az utóbbi hetekben hétről hétre újabb és újabb sztár bőrébe bújt a Sztárban sztárban, talán ennyire zavaró jelmeze még sosem volt. Legutoljára a maszkvételen szenvedett talán ennyire, akkor ugyanis egy két órán át tartó procedúra során vettek mintát a fejéről, amikor a szilikon rákerült a szemére és a fülére.  “Nagyon szenvedtem! Főleg akkor, amikor megszűnt a kapcsolatom a külvilággal, nem hallottam, nem láttam semmit. Ettől függetlenül megéri kibírni, hiszen a sikerünk a jó maszkon is múlik” – mondta akkor a Blikknek Gáspár Laci, aki teljesen kikészült.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top