TV-sztárok

Sarka Kata megszólalt a pornós botrányról

Sarka Kata és Hajdú Péter is felkerült egy bizonyos titkos listára.

Sarka Kata ritkán szokott magának kikérni bármit, de most nála is elszakadt a cérna. Ez pedig nem is meglepő, ha belegondolunk, hogy mostanában a pornózással kapcsolatos oldalakon szerepel a neve. 

via Facebook/Sarka Kata
via Facebook / Sarka Kata

“Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi ilyen van, hogy nem láttam értelmét annak, hogy felvegyem ezekkel a harcot! Egy volt pornós gazember létrehozott több portált is, melyekben valódi portálok nevei szerepelnek, egyéb kiegészítéssel. Persze az összes kamuoldal! Viszont az elmúlt napokban többen is megosztottak a Facebookon egy bizonyos titkos listát, amin én és a férjem is rajta vagyunk. Természetesen semmi alapja nincs a listának! Velem összefüggésbe sosem lehetett hozni semmi hasonlót. 19 éves korom óta vagyok a férjemmel, van 2 csodaszép gyerekünk, és boldog házasságban élünk” – Sarka Kata felháborodását pedig könnyű átérezni.

Ahogyan Sarka Kata a Facebook-oldalán is megírta, reméli, hogy az elkövetőt hamarosan rács mögé juttatják.

Eddig nem érdekelt soha, hogy egy külföldi szerverről működtetett kamuoldalon mik jelennek meg, mert egyszerűen annyi…

Szerző: Sarka Kata2015. október 19.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top