TV-sztárok

Pasit cserélt Kovács Patrícia és Dobó Kata

A Hungary’s Got Talent zsűritagja, Kovács Patrícia és Dobó Kata is ugyanazt a férfit szerette évekkel ezelőtt.

A románcok azonban szerencsére nem keresztezték egymást, de Dobó Kata és Kovács Patrícia szíve is Anger Zsolté volt, illetve Dobó Katáé a mai napig érte dobog – írja a Story magazin.

Kovács Patrícia és Anger Zsolt már hosszú évekkel ezelőtt lezárták a kapcsolatukat. A színésznő 2010-ben a legnagyobb titokban ment hozzá jelenlegi párjához Gusztos Péterhez, akivel már egy gyönyörű kislány, Hanna Lujza szülei.

Pasit cserélt Kovács Patrícia és Dobó Kata

Anger Zsolt évekkel ezelőtt adott interjújában úgy emlegeti Kovács Patríciával közös kapcsolatát, mintha egy lelki egyetemre járt volna, és kizárólag csak szép emlékeket őriz róla. Az egykori szerelmesek öt évig voltak együtt. Később Kovács Patrícia hozzáment Péterhez, akiről azt vallotta, ő volt az egyetlen férfi, akihez tartozni akart, még papíron is.

Pasit cserélt Kovács Patrícia és Dobó Kata

Dobó Kata és Anger Zsolt szerelme az előzőhöz képest egészen friss. A pár ez év eleje óta van együtt, de érzéseik olyan erősek egymás iránt, hogy máris összeköltöztek. Dobó Kata és kislányának édesapja, Gulyás Levente közel egy éve mentek szét, egyes források szerint pedig Anger Zsolt olyan sok támogatást és baráti szeretetet adott Dobó Katának, hogy ez végül átalakult szerelemmé – írja a Story magazin.

Mint azt a hetilap írja, Dobó Katának szüksége is volt Anger Zsolt szinte rajongó szerelmére, hiszen a színésznő mindig is önbizalomhiányban szenvedett, válása pedig nem könnyített ezen a terhen, de most, hogy a színész mellett megtalálta a boldogságot, ezeknek a sebeknek már csak halvány nyoma van.

Pasit cserélt Kovács Patrícia és Dobó Kata

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top