TV-sztárok

Konyhafőnök: Ezt a szakácsot hívták vissza

Míg más csak két esélyt szokott kapni jó esetben, ő már a harmadik dobását nyerte el a Konyhafőnök című műsortól.

A Konyhafőnök című műsorban bármi megtörténhet. Tibor, aki már korábban letette a kötényt, most újra feltűnik a pult mögött, és ahogy korábban gondja volt az idővel, most is bajban lesz.

“Borzasztóan szerencsésnek érzem magam. Általában az emberek kapnak egy második esélyt, én kaptam egy harmadikat is. Mindenféleképpen végleg szeretném megnyerni ezt a versenyt” – árulta el a Konyhafőnk című műsorban Tibor, akinek korábban többször meggyűlt a baja az időkényszerrel és a verseny okozta stresszel. Ám ezúttal sem lesz zökkenőmentes Tibor Konyhafőnökben való szereplése, hiszen nemcsak a kezét vágja el, de ismét meggyűlik a baja az idővel. “Kicsit tényleg megborultam, mint a tasakos tej. Eljött káosz kapitány. Komoly veszélyt éreztem.” – Hogy végül sikerül-e bevennie az akadályt Tibornak az első versenynapján, amikor két versenyző távozik a versenyből, kiderül a mai Konyhafőnökből.

Konyhafőnök: Ezt a szakácsot hívták vissza
Konyhafőnök: Ezt a szakácsot hívták vissza

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top