TV-sztárok

Vigyél el: A fülfetisiszta lány édesapját keresi párjában

A Vigyél el! című műsorban rengeteg izgalmas lánnyal ismerkedhetnek meg a nézők, de Szabinának egészen elképesztő fétise van, ami Istenes Bencét is megihlette.

Az RTL Klubon szombat esténként futó párkereső show, a Vigyél el! egyik legérdekesebb figurája Szabina, aki különleges – és mások számára megmagyarázhatatlan – megszállottságot érez a kopaszok és a férfifülek iránt.

“Édesapám kopasz, talán innen a rajongás, hiszen azt szokták mondani, mindenki olyan párt keres, mint amilyenek a szülei. A fülfétisem nem tudom honnan jött, de egyszerűen megszállottan szeretem a füleket. Szerintem fontos, hogy milyen füle van a páromnak” – mesélte a 19 éves Szabina, a Vigyél el! című műsor egyik szőke bombázója.

“Szeretem a kemény és határozott férfiakat, úgy gondolom, hogy a kopaszok eleve tekintélyt sugároznak. Most még közgazdasági gimibe járok, az utolsó évemben vagyok, és a rendőrtisztire szeretnék tovább menni. Természetesen nem a pasik miatt, de az tuti, hogy ott sok olyan lesz, aki eleve a zsánerem.”

Vigyél el!: Istenes Bence férfifület kóstol egy lány miatt

A Vigyél el! szőkesége, Szabina azt is elárulta, mégis mit szeret annyira a fülekben. Noha ez számunkra teljesen érthetetlen, hiszen látszólag mellékesnek tűnhet, hogy milyen a férfiak füle, nála az elsők között van, amit megnéz egy pasiban.

“A szeme után a fülét nézem egy pasinak. Megfogom, megpuszilom, adott esetben nyalogatom – nevetett. – A kicsiket szeretem, azok formásak és finomabbak.

Vigyél el!: Istenes Bence férfifület kóstol egy lány miatt

Szabina édesapja először nem volt oda az ötletért, hogy lánya a Vigyél el! című műsorba jelentkezett, de ő hamar megnyugtatta az aggódó papát.

“Ha én boldog vagyok, a szüleim is azok. Egy ideje nem volt párkapcsolatom, és szerettem volna végre valakit, aki hozzám való. Mikor elmagyaráztam ezt édesapámnak, némiképp megnyugodott, de rettegtem, hogy mit szól az első adás után, amiben benne voltam. Végül kiderült, nem kellett aggódom, néha még mosolygott is.”

A Vigyél el! kedves furcsája minden bizonnyal a következő adásban is okoz még röhögőgörcsöt a nézőknek, hiszen Istenes Bencét is megihlette fülfétise.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top