Pretty Little Liars-rajongók, ezeket a fotókat látnotok kell

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ian Harding a Pretty Little Liars egyik szépfiújának szülinapja átcsapott „szerelmi vallomások” tömkelegébe!
Írta: | 2015. 09. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Most éppen a Pretty Little Liars egyik szereplőjének, Ian Hardingnak van születésnapja, akit a többi szereplő közösségi oldala szerint mindenki nagyon szeret. Elképesztően cuki és kedves üzeneteket osztottak meg a Pretty Lillte Liars szexi csajai az Instagram-oldalaikon, amiken mind-mind Ian Hardingnak vallanak „szerelmet”, szeretetet, barátságot, bármit, amit mondani lehet ilyenkor, azt ők megtették... a szemünk előtt. 

Hát lehetne ennél szebb születésnapja egy pasinak?

Lucy Hale például nagyon örül, hogy Ian részese az életének. A színésznő szavai szerint: az elmúlt hat év, mióta a Pretty Little Liarst forgatják rengeteget jelentetett neki. „Ian, egy energiabomba vagy, csodálatos szívvel megáldva!”

Shay Mitchell egy nyelvkiöltős képpel bulizott képzeletben Iannel. „Büszke vagyok, hogy a barátomnak mondhatom ezt a csodás embert, akinek ma születésnapja van” – írta egy napja a színésznő.

Ashley Benson fotója, amit Ianról posztolt elég fura, de szülinapi kívánságként éppen elég vicces. Főleg az után, hogy „kis szarosnak” nevezi barátját....

The one I torture the most @ianmharding 🍩🍩🍩 happy bday u little 💩

Ashley Benson (@itsashbenzo) által közzétett fénykép,

És, ha azt gondolnátok, hogy a PLL stábjából a pasik nem jó haverok az életben, akkor nagyon tévedsz! A színészt férfi kollégái is felköszöntötték.

Tyler Blackburna nem írt annyit, mint a lányok, ő egyszerűen boldog szülinapot kívánt a Pretty Little Liars szépfiújának egy „boldog szülinapot” feliratú képpel... #ötletes

HBD to my main dude @ianmharding 💥🎉

Tyler Blackburn (@tylerjblackburn) által közzétett fénykép,

Az ötlettelen és kevésbé cuki posztot viszont Keegan Allen javította a kutyás „szerelmi” vallomással... „Ian, szeretlek. Hálás vagyok, hogy az életem része vagy, kívánok neked sok kiskutyát, nagyon sok kiskutyát!”

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus