TV-sztárok

Victoria Beckham újra tiszta

Victoria Beckham az elmúlt években tudatosan alakította ki az új életmódját, és most megtette az utolsó lépést is.

Nehéz újfajta karriert kezdeni, de Victoria Beckham divatimádatából tényleg egy igazi birodalmat hozott létre. Az új kollekciója valódi siker, és még ha a modellek soványságát kritizálják is, azt elismeri mindenki: nemcsak a csontkollekciókra gondolt Victoria Beckham a tervezésnél.

Az énekesnőből lett divattervező azonban úgy érzi, még mindig nem veszik őt elég komolyan. Hogy ezen változtasson, Victoria Beckham elhatározta, hogy megszabadul a testét csúfító tetoválásoktól is. Legutóbb éppen azt a héber szerelmi vallomást lézereztette le, amellyel egykor a férjének vallott szerelmet.

Victoria Beckham újra tiszta

“A szerelmemé vagyok, ő pedig az enyém” – felirat már a múlté. Victoria Beckhamről eltűnt az utóbbi két hónapban minden látható tetoválás, így a csuklóját díszítő másik két vallomás is. Az egyik egy dátum volt, amely a megújított házassági esküjét szimbolizálta, és amelytől a férje, David Beckham annak idején úgy meghatódott.

Victoria Beckham újra tiszta

A The Sun úgy tudja, hogy Victoria Beckham szerint így‚ “tisztán” inkább kelti egy komoly üzletasszony benyomását, mint tetoválásokkal tele.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top