TV-sztárok

Leesik az állad Kiss Ramóna szexi dekoltázsától – fotó

Kiss Ramóna hullámos frizurával és elképesztően szexi ruhában vette birtokba Sebestyén Balázs új műsorának stúdióját. Egyáltalán nem olyan volt, mint a Barátok köztben!

Kiss Ramóna volt az egyik vendég a Gyertek át szombat este! első forgatási napján, az adás szombaton kerül a képernyőre, és azt még Balázs is megjegyezte, hogy mennyire dögös szerelésben érkezett a játékra Ramóna.

“Ramikám, egyébként meg kell hogy dicsérjelek, ez a Lei­la style, amiben nyomod, ez nekem nagyon… Azért ez így szemrevaló. Nézhetném a Fluort is, de neked jobb melled van!” – így poénkodott Sebestyén Balázs a Blikk szerint.

Leesik az állad Kiss Ramóna szexi dekoltázsától - fotó

fotó: Facebook

A Gyertek át szombat este egy könnyed, humoros beszélgetős műsorba oltott társasjáték, amiben két csapat verseng egymással. Mindkét csapatban három-három híresség mellett egy-egy néző is helyet kap. A Gyertek át szombat este győztesei pénzjutalommal térhetnek haza.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top