TV-sztárok

Ezért működik Dobrády Ákos és Iszak Eszter kapcsolata

A zenész szeptemberben tölti be a 40. életévét. Azt üzeni barátainak, családtagjainak, hogy ne szervezzenek titkos meglepetésbulit, mert azt utálja – írja a Blikk.

“Amikor harminc lettem, akkor azt éreztem, hogy bár fura kimondani, de nem nagy ügy. A negyvennek nagyobb súlya van. Addigra egy ember elért dolgokat, kevesebb minden okoz már eufóriát és örömet. A meglepetésbulikat kifejezetten gyűlölöm, így innen üzenem minden családtagomnak és barátomnak, hogy meg ne próbáljanak nekem szervezni” – mondta a Blikknek Dobrády Ákos.

“Magamnak való figura vagyok. Sokat találkozom a családdal, nagy vasárnapi ebédekkel, de én általában az evés után lelépek. Szerencsére ezt a kedvesem is tudja, ő ebben nagyon toleráns, nagyon érzi, mikor kell nekem egy kis teret, levegőt adni. Az ember érzi ösztönösen, hogy megtalálta a párját, azt a lányt, akivel szívesen leéli az életét” – nyilatkozta Dobrády Ákos a lapnak.

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top