TV-sztárok

Szelfi: elkeseredett lépésre szánta el magát Horváth Gréta

Nagyon nehéz helyzetben van a Szelfi szereplője, Horváth Gréta, akinek házassága romokban hever. A fiatal anyuka most egy elkeseredett lépéssel próbál meg javítani kapcsolatán férjével.

Az RTL II Szelfijének Grétájánál továbbra sem fényes a helyzet. Az egykori szépségversenyző kétségbeesésében a csütörtök esti adásban randizni ment, hogy féltékennyé tegye férjét, Nikoszt“Nem is tudom, hogy mikor randiztam utoljára. Szerintem hat-hét éve, baromi rég”emlékszik vissza Horváth Gréta. “Sohasem tudom, mit kell csinálni, hogy kell köszönni, vagy mit illik ilyenkor mondani” – vallja meg Szelfi-kamerájának a fiatal anyuka. “Baromi sok minden kavarog bennem, úgy érzem magam, mint egy kisiskolás. Egy egyszerű találkozóról van szó, és mégis le vagyok fagyva”folytatja Horváth Gréta

Hiába a kétségbeesett helyzet, a Szelfi szereplője már szinte előre megbánja a randit. “Már most lelkiismeret-furdalásom van, de úgy döntöttem, hogy előre nem mondom el Nikosznak. Biztos, hogy akkor nem mennék el. Látnám az arcát, és megtorpannék” – teszi hozzá. 

Horváth Gréta a napokban arra is rákérdezett férjénél, van-e valakije:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top