TV-sztárok

Meglepő titok derült ki Rubint Réka családjáról

Olyan dologról vallott Schobert Norbi és felesége, Rubint Réka, amire biztosan nem számítottál. A házaspár elárulta, Lara előtt már volt egy gyermekük.

Rubint Réka és Schobert Norbi érdekes titkot osztottak meg magukról. Bár három gyermekük van, mégis azt mondják, családjuk hat főből áll. A házaspárnak ugyanis van egy golden retriever kutyája, akit teljes értékű családtagként kezelnek, olyannyira, hogy Rubint Réka azt mondta róla: ő volt az első gyerekük. Ráadásul nemcsak az első új jövevény volt Szultán az életükben, hanem Réka, Norbival közös első karácsonyán adta ajándékba a kutyát férjének. Az elmúlt 14 év alatt pedig Szultán a család kedvence és némiképpen bébiszittere is lett. “Mikor Lara picike volt, és bébikompban járkált a teraszon, akkor Szultán vigyázott rá. Aztán az első lépések is a Szultán hátába kapaszkodva kezdődtek Laránál és Norbikánál is”mesélte Rubint Réka az Aktívban.

Fotó: Aktív
Fotó: Aktív

Rubint Réka egyébként a hétvégén ünnepli 37. születésnapját, amit néhány nap pihenéssel szeretne tölteni. Most pedig, hogy már tudjuk, micsoda ajándékot kapott tőle 14 évvel ezelőtt férje, nagyon kíváncsiak vagyunk, Norbi vajon mivel fogja meglepni.

A Rubint Rékáékkal készült teljes riportot a videóra kattintva megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top