TV-sztárok

Bált rendeznek Damu Roland tiszteletére

A Magyarországi Nemzeti-Etnikai Kisebbségek Érdekképviseletének országos elnöke úgy döntött, cigánybált rendez Damu Rolandnak.

Damu Roland Facebook-oldalán szerepel egy poszt, ami arról szól, hogy romának vallja magát. Bár később azt állította, hogy a bejegyzést nem ő írta, mégsem törölte az oldaláról. Erre figyelt fel az érdekképviselet elnöke, Csikja Angéla, és így született a cigánybál ötlete. “Olvastam, hogy felvállalja a romaságát, ezért egy bált szeretnék rendezni Damu Roland tiszteletére. Neves énekesek, zenészek vesznek majd részt rajta. Pártatlan vagyok, engem csak az érdekel, hogy romaként hova jutott, és szakmailag mit ért el. Jótékonysági bált szervezek, hogy az 1500 forintos belépőkből hátrányos helyzetű roma gyerekeket támogassunk!… A Facebookon rengetegen támogatják, most itt az alkalom, hogy a szeretetüket a gyakorlatban is megmutassák az emberek a jó cél érdekében!” – mondta el a Borsnak Csikja Angéla.

Bált rendeznek Damu Roland tiszteletére

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top