TV-sztárok

Válni akar feleségétől Somló Tamás

Somló Tamás egy kellemetlen procedúra közepén van, ugyanis válik feleségétől. A zenész már alig várja, hogy lezáródjon a hosszú ideje tartó ügy – írja a Blikk.

Somló Tamás 37 éve házas, ám már jó ideje szeretne véget vetni ennek a kapcsolatnak. Most úgy tűnik, a 67 éves énekesnek sikerül végre elválnia feleségétől. “A mai napig nem tudtam elválni a lengyel feleségemtől” – kezdte Somló Tamás a Blikknek adott interjújában. A zenész azzal folytatja, hogy csak nemzetközi szinten házas, de a váláson már nagyon szeretne túlesni, ami nem azt jelenti, hogy ne ápolna jó kapcsolatot egykori kedvesével. “Elkönyvelhetem, hogy mindegyik volt »özvegyemmel« és mindegyik gyerekemmel jóban vagyok, és úgy évente egyszer össze is szoktunk jönni”  mesélt magánéletéről Somló Tamás.

Válni akar feleségétől Somló Tamás

Somló Tamás az egészségéről is beszélt, hiszen nemrég szárnya kelt a pletyka, hogy szívműtétje volt. “A karburátorom rendben volt, az elosztófejekben volt gond, azokat tették rendbe. Elsősorban az aránylag sok balesetem miatt volt ilyen problémám. Elestem motorral, itthon lepottyantam a létráról, és amikor Südi Iringóval a Szombat esti lázban táncoltunk, eltaknyoltam. Már kartonom volt a Fiumei úti sürgősségi osztályon, ahol három-négy havonta előfordultam. Szuvenírt is kaptam. A jobb alkaromba betettek egy nagy darab vasat, amit már rég ki kellett volna venni, de nem vállalom az operációt” – mondta a válófélben lévő Somló Tamás.

Somló Tamás egyik slágerét a videóra kattintva meghallgathatod napindítóként:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top